Menu
Your Cart

Tisztítószerek

Brand: CleansBerg Model: CB0007 TF
Ismertetés Ideális tisztítószer ablaküveghez, gépjárművek szélvédőjéhez, vázákhoz, szobrokhoz, porcelánokhoz, kirakatüvegekhez, műanyagokhoz és plexiüvegekhez. A szerrel tisztíthatók a laminált, lakkozott, krómozott, rozsdamentes anyagokból készült, és anódosan oxidált alumínium felületek is. Gyors..
2,17€ 4,34€
Nettó ár:2,17€
Brand: CleansBerg Model: CB0024 EKE
Ismertetés Hände Paste Orange Liquid 4 literes kiszereléséhez tartozó adagoló pumpa...
8,42€
Nettó ár:8,42€
Brand: CleansBerg Model: CB0016 TF
Ismertetés Klórozott oldószereket nem tartalmazó készre kevert alkatrészmosó folyadék. Nagy hatékonyságú zsírtalanító tulajdonsággal rendelkezik. A gyulladáspont magasabb, mint 78 °C. Nem marja a tömítéseket és a fém anyagokat. Bármilyen gépi alkatrészt zsírtalanít. HASZNÁLATI UTASÍTÁS Alkatrés..
105,26€
Nettó ár:105,26€
Brand: CleansBerg Model: CB0017 TF
Ismertetés Klórozott oldószereket nem tartalmazó készre kevert alkatrészmosó folyadék. Nagy hatékonyságú zsírtalanító tulajdonsággal rendelkezik. A gyulladáspont magasabb, mint 78 °C. Nem marja a tömítéseket és a fém anyagokat. Bármilyen gépi alkatrészt zsírtalanít. HASZNÁLATI UTASÍTÁS Alkatrés..
263,16€
Nettó ár:263,16€
Brand: Bactakleen Model: BT-BSB500
Ismertetés Átmeneti készlethiány! Várható készletfeltöltésről még nincs információ. A Bactakleen Bactashield Basic egy nem veszélyes, vízbázisú, antibakteriális és gombaölő permet, amely minden baktérium és gomba 99,9% -át képes elpusztítani bármilyen felületen. A permet védőpajzsot képez, így a b..
16,29€
Nettó ár:16,29€
Brand: Bactakleen Model: BT-H50
Ismertetés Átmeneti készlethiány! Várható készletfeltöltésről még nincs információ. Gyógynövényi készítmény Nem engedi kiszáradni a kezet Vegyi anyag- és alkoholmentes Gyermekek és terhes nők is használhatják Kiszerelés: 50 ml..
3,16€
Nettó ár:3,16€
Brand: Bactakleen Model: BT-H500
Ismertetés Átmeneti készlethiány! Várható készletfeltöltésről még nincs információ. Gyógynövényi készítmény Nem engedi kiszáradni a kezet Vegyi anyag- és alkoholmentes Gyermekek és terhes nők is használhatják Kiszerelés: 500 ml..
0,03€
Nettó ár:0,03€
Brand: Bactakleen Model: BT-OK200
Ismertetés Átmeneti készlethiány! Várható készletfeltöltésről még nincs információ. A Bactakleen Odour Killer szagtalanító nem veszélyes, víz alapú, zöld tea illatú, dezodoráló spray, amely eltünteti a baktériumok és a penészgombák növekedésének eredményeként keletkező kellemetlen szagokat. Haszná..
12,35€
Nettó ár:12,35€
Brand: CleansBerg Model: CB0006 TF
Ismertetés Univerzális autóbelsőtér tisztító nem hagy maga után sem csíkot, sem foltot. Gyorsan szárad. Rendkívül takarékos. Felhasználási terület: A termék ideális ablakok, tükrök, vitrinek üvegfelületének, displayek tisztítására, valamint alkalmas kevésbé szennyezett, vízálló anyagok, mint rézo..
2,17€ 4,34€
Nettó ár:2,17€
Brand: Gunson Model: GUN-77151
Gunson - UK Kétfejes tisztító kefe ideális szélek, műszerfal, számítógép, billentyűzet, apróbb alkatrészek tisztítására. Kettős tisztítófunkció - az eszköz egyik végén egy portörlő ecset nehezen hozzáférhető nútok és rések tisztítására, a másik végén pedig egy háromágú "karom"található ventilát..
3,16€ 3,95€
Nettó ár:3,16€
Brand: - Model: ISTER500ML
A termék tárcsa- és dobfék, dinamók, generátorok, kuplungtárcsák tisztítására alkalmas. Segítségével könnyen eltávolíthatók a fékfolyadék-, zsír-, olaj ls egyéb szennyeződések. A fékrendszer teljes szétszerelése nélkül elvégezhető a fékbetétek tisztítása, ísírtalanítása. Alkalmazása növeli a fékh..
2,50€
Nettó ár:2,50€
Brand: CleansBerg Model: CB0011 TF
Ismertetés Töményen alkalmazandó kiváló gumiápoló és fényesítő szer. Hosszantartó védelmet biztosít (2-4 hét) a leápolt felületeknek: azokat rugalmasabbá és víztaszítóvá teszi. Mély árnyalata ragyogóan új hatást biztosít. Általános leírás: Műanyagápoló és gumiápoló folyadék. Tiszta, jól ápolt ..
3,94€ 4,63€
Nettó ár:3,94€
Tételek 1 től 12-ig / összesen 72 (6 oldal)
Oldalunkon sütiket (cookie-kat) használunk a kiemelkedő felhasználói élmény biztosítása érdekében. A "Bezár" gombbal bezárhatja ezt a tájékoztatást.